از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تائید مصونیت سازی بالای واکسن سینوفارم در یک تحقیق جدید

  • کد خبر: ۷۵۱۹۱
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
تائید مصونیت سازی بالای واکسن سینوفارم در یک تحقیق جدید
نتایج یک تحقیق جدید در کشور مجارستان نشان می‌دهد که واکسن چینی سینوفارم در میان افراد زیر 50 سال تا حد 90 درصد دربرابر کووید-19 مصونیت ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از آسوشیتدپرس ، دو پژوهشگر در کشور مجارستان با آزمایش نمونه خون 450 تن از افراد حداقل دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم به این نتیجه رسیدند که 90 درصد افراد زیر 50 سال پادتن‌ها (آنتی‌بادی) لازم را در بدن خود دارند. 

سازمان جهانی بهداشت در ماه مه (اردیبهشت) واکسن سینوفارم را تایید کرد و هم‌اکنون این واکسن ساخت چین در بیش از 50 کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این تحقیق که نتایج آن در این هفته بصورت آنلاین منتشر شده در عین حال حاکی است که تنها نیمی از افراد بالای 80 سال که واکسن سینوفارم تزریق کرده‌اند در بدن خود آنتی‌بادی لازم را تولید کرده‌اند. بر اساس این گزارش ، هر چند سطح آنتی‌بادی در بدن معیار مستقیمی برای سنجش میزان محافظت از افراد در برابر کووید-19 نیست اما شواهد روزافزونی حاکی است که میزان آنتی‌بادی می‌تواند سنجه خوبی برای این منظور باشد. برخی کارشناسان هم گفته‌اند "کیت‌های آزمایشی" انتخاب شده ممکن است میزان صحت آزمایش را محدود کرده باشد.

در همین حال ،‌ کمیسیون ملی بهداشت چین از اظهارنظر درباره نتایج این تحقیق خودداری کرده و تاکید کرده که تنها به تحقیقات انجام شده توسط دولت‌ها یا موسسات مهم واکنش نشان می‌دهد. از سوی دیگر ، یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که کارشناسان این سازمان از نتایج این تحقیق آگاه هستند و در حال بررسی تمام شواهد و مدارک موجود هستند.

به گزارش ایرنا ، واکسن سینوفارم مبتنی بر یک ویروس غیرفعال است. شرکت سینوفارم این واکسن را با همکاری موسسه ویروس شناسی ووهان و موسسه محصولات بیولوژیکی پکن تولید کرده است. واکسن های غیرفعال برای دهه ها آزمایش شده و با موفقیت در برابر بیماری هایی نظیر دیفتری، هپاتیت B، فلج اطفال، سرفه سیاه و کزاز استفاده شده اند.

تولیدکنندگان واکسن معمولاً  پنج مسیر فنی را در سراسر جهان پیش می گیرند که «واکسن ویروس غیرفعال» رایج ترین روش است. ویژگی های این نوع واکسن، تولید ساده و سریع با ایمنی بالا است و معمولاً برای مقابله با بیماری های حاد استفاده می‌شود. آزمایش های فاز سوم واکسن سینوفارم در ۱۰ کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، بحرین، پرو، مغرب ، آرژانتین، اردن و پاکستان انجام شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->